Oki`s cakes
Ulepšajte dan svojim dragim ljudim sa kutijom najukusnijih Oki`s cakes kolača - kolača pravljenih sa ljubavlju!
Ketering plus
Širok asortiman slanih i slatkih zalogaja za sve dogadjaje uz originalno aranžiranje, besprekornu uslugu i osoblje.
Ketering Srpska kuca
Korporativni ketering - Dnevni meniji prilagođeni vašim potrebama.

logo srpska kuca1              ket logo

Ketering plus i Ketering Srpska kuća, sestre firme, jedne su od vodećih ketering firmi u Novom Sadu. Sa više od 20 godina iskustva u svetu hrane, Borko Jurišin je priznat kao jedan od vodećih konsultanata u ugostiteljskim objektima u Vojvodini. Iskustvo koje je stekao radeći kao šef kuhinje u renomiranim restoranima u Nemačkoj, pomoglo mu je da postigne visok nivo prepoznavanja, podigne standard usluga  i kvalitet hrane na našim prostorima.

Borko Jurišin jedan je od začetnika gastronomije kakvu vi poznajete: Kafanica, Fish & Zeleniš, Foody, Atina, Vinarija Kovačević, samo su neki od poznatih restorana kojima je podario naširoko prepoznatljiv ukus.

Ketering plus i Ketering Srpska kuća – ketering Novi Sad imaju besprekoran pristup organizaciji poslova koji omogućava klijentima da se opuste i uživaju u svom nezaboravnom dogadjaju.
Naš ketering se ponosi svežom sezonskom hranom i redovnim izmenama u meniju tokom cele godine. Organizujemo i sve ono što pored hrane čini Vaš događaj neponovljivim, od cvetnih aranžmana do ekstravagantnih koktela.

Kvalitet neće izostati!

Garantuje, Borko Jurišin